Pillangó csoport 2024-03-26T09:43:43+00:00

PILLANGÓ CSOPORT

OLÁHNÉ HORVÁTH ILDIKÓ ÓVODAPEDAGÓGUS
BELINA CSABÁNÉ SZANDI PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS
KOVÁCSNÉ KISS BEATRIX DAJKA

BEMUTATKOZÁS

Pillangó csoportunk az emeleten található.

Homogén csoport vagyunk, 25 fő befogadására alkalmas a csoportszoba, mely tágas, világos, bútorokkal, korcsoportnak megfelelő játékokkal jól felszerelt. A csoportszoba elrendezését a csoport életkori összetételéhez igazítottuk, megteremtve ezzel a megfelelő játéklehetőséget a számukra. Minden gyermek a saját fejlettségi szintjéhez igazodva tudja elsajátítani a különféle ismereteket.

Óvodapedagógusként fontos számunkra, hogy a tudást gyermekeink tapasztalat révén szerezzék meg, rengeteg vidám, örömteli percet, élményt nyújtsunk nekik.

A gyermek elsődleges szocializációs és nevelési színtere a család, melyben az óvoda kiegészítő szerepet vállal, így célunk, a szülőkkel együttműködve az életre, valamint az iskolára való előkészítés egy szeretetteljes légkörben.            

 

A rengeteg játék, a kötetlen, illetve a kötött foglalkozások egyre inkább alkalmasabbá teszik a gyermekeket az iskolára, majd a sikeres életre.

Vidámak, lelkesek és érdeklődőek vagyunk. Nyitottak a minket körülvevő világra, szeretnénk sokat kirándulni, színházba, múzeumba járni.  Kíváncsian várjuk az előttünk álló éveket. Jól érezzük magunkat az oviban, szeretnénk egy összetartó kis Pillangó közösséget kialakítani.