ALAPÍTVÁNY KÖZTÁRSASÁG 2018-01-04T08:33:48+00:00

ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk sok évvel ezelőtt azért jött létre, hogy segítse óvodánk működését, és a színvonalas fejlesztő munkát támogató szükséges eszközök beszerzését.

Célunk, hogy a gyermekek kényelmét, a csoportszobák otthonosabbá tételét biztosítsuk, fejlesztő munkánk színvonalát segítsük, és a gyermekeknek fontos, ünnepekhez tartozó élményeket megteremtsük általa.

Az óvónénik, a csoportba járó gyermekek tevékenységének igényeihez igazodva, a szülői munkaközösséggel egyeztetve alakítják, csinosítják a csoportszobákat, gazdagítják berendezéseit, eszközeit.

Ebből az összegből biztosítjuk a nevelési évben a foglalkozásokhoz szükséges tárgyi feltételeket is: ceruzát, festéket, ecsetet, ragasztót, ollót, karton és egyéb papírokat, különféle dekorációs anyagokat, szakmai könyveket, kiegészítőket, a fejlesztésekhez szükséges eszközöket, mesekönyveket, játékokat az ünnepekre.

Még sorolhatnánk, mennyi kisebb-nagyobb dolog van, amit az alapítvány lehetőségeit kihasználva tudunk beszerezni.

A szülők által befizetett összegek mindig a saját gyermekük csoportjához érkeznek. Ennek feltétele és biztosítéka, hogy a befizetés, vagy utalás alkalmával a „Közleménybe” írják be a gyermek és a csoport nevét.

Köszönettel vesszük, ha a személyi jövedelemadójuk 1 % – t alapítványunk részére utalják.

A befolyt összegből, folyamatosan az óvoda csoportszobáit, az épület közös helyiségeit és az udvart szépítjük, újítjuk.  Nagyon sok régi bútort cseréltünk ki új, esztétikus, a tárolási célnak jobban megfelelő szekrényekre, polcokra.

Mindez azonban, nem működne a szülők támogatása nélkül!

Alapítványunkat, pontos havi elszámolással, háromtagú kuratórium kezeli.

 

Óvodánk alapítványának neve:

XIII. számú Óvoda a Gyermekekért Alapítvány

Számlaszámunk: 11720001 – 20170624

 

A befizetésekhez postai csekket az óvodapedagógusoktól lehet kérni, illetve utalhatnak az alapítvány számlaszámára.

 

Köszönünk minden segítséget, amivel támogatják alapítványunkat!

 

Az Alapítvány Kuratóriuma dolgozói