ESEMÉNYEK FŐOLDAL 2019-03-22T19:04:02+00:00

ESEMÉNYEK

MÁRCIUS 15.

Idén a Március 15-i ünnepet
A LURKÓHÁZ ÓVODA Kincskereső tagóvodájának udvarán közös
Kopjafa-állítással rendeztük meg.

2019. március 14-én délelőtt a Hunyadi téri óvodában
az ünnepi műsor, és a versmondások után
koszorúzással, nemzeti színű zászlók letűzésével tettük emlékezetessé az ünnepet.

Az eseményen jelen voltak az Önkormányzat vezetői, képviselői is.

Koordinátor óvodapedagógus: Kiss Melinda

TOVÁBBI KÉPEK

BIRKÓZÓ-NAP

A tavalyi évhez hasonlóan idén is részt vettünk az ESMTK Birkózó Szakosztálya által megrendezett Ovis Fesztiválon, melyet a szakosztály birkózótermében rendeztek meg a Gyulai István Általános Iskola épületében.

A kerület három óvodájából érkeztek ovisok megméretni magukat különböző játékos váltóversenyekben.  

Óvodánkból a birkózásra járó gyerekeket az edzők választották ki, és a szülők vitték el a helyszínre őket, ahol egy nagyon jó, küzdelmes, vidám estét tölthettek el ott együtt.

Ezen a napon a Lurkóház óvoda és a Gyermekkert tagóvoda csapatai mellett a Nyitni kék óvoda gyermekei versenyezhettek egymással.

Igazán sikeresen szerepeltünk, hiszen a második és a harmadik helyet is megszereztük.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Budapest, 2019. 02. 13. 

Virág Péterné

Óvodapedagógus

TOVÁBBI KÉPEK

ALAPÍTVÁNYI BÁL

A Pesterzsébeti Lurkóház óvoda 2019-s év első, nagyobb szabású programja a szülők számára januárban megrendezett Alapítványi bál volt.

A bál célja, az óvodai alapítványok támogatásán keresztül olyan eszközök, játékok, feltételek további megteremtése, amelyek során a gyermekek fejlesztése még hatékonyabb lehet, és esztétikusabbá, biztonságosabbá, célszerűbbé tudjuk tenni az óvodai környezetet is.

Nagy izgalommal, sok szervezéssel és várakozással készültünk az eseményre. A szponzorok támogatásával sikerült megteremteni azokat a feltételeket is, amelyek lehetővé tették a minél sikeresebb lebonyolítást.

Rendkívül jó hangulatú, vidám estét töltöttünk el együtt. A fellépők műsora és a vacsora után igazi táncos, báli vígasság kezdődött, ami a tombolahúzások után is még záróráig tartott.

Örömmel vettük, hogy a szülők szóban is kifejezték, mennyire jól érezték magukat, és további hasonló rendezvények szervezésére bíztattak bennünket.

Nagyon örülünk, hogy sokan eljöttek, és jól szórakoztak!

Bízunk benne, hogy akik most nem voltak ott, a képek alapján talán kedvet kapnak ahhoz, hogy a következő, hasonló eseményeken részt vegyenek!

Budapest, 2019. 02.01.

Virág Péterné
Koordináló óvodapedagógus

TOVÁBBI KÉPEK

JÉGSZOBRÁSZAT

TOVÁBBI KÉPEK